Sommarkampanjer hos Chilimobil!

Nu slår Chilimobil på stort och lanserar sina riktigt grymma sommarkampanjer. Dessa fokuserar på att de tagit sina storsäljare och rabatterat de tillfälligt ännu mer under sommaren!

Fri Surf för 299 kr/mån i 3 månader

Med landets i särklass mest prisvärda abonnemang för  Fri Surf erbjuder vi under sommaren detta för endast 299 kr/månad i 3 månader. Efter den perioden gäller ordinarie pris för 349 kr/mån. 
Erbjudandet gäller 17 maj till 31 augusti.

Nu 3 fria månader på Viaplay!

En stark USP som är omtyckt av kunder är fria månader med Viaplay. Chilimobil har en hög aktiveringsgrad av denna streamingtjänst och det är tydligt att den är säljdrivande.
Vi ändrar alltså vårt nuvarande erbjudande med 1 fri månad till 3 fria månader. De fria månaderna omfattas av utbudet inom Viaplay Film & Serier. Efter fria månader gäller ordinarie pris för 129 kr/mån.
Erbjudandet gäller 17 maj till 31 augusti

Chili Kompisar. Nu 20 kr rabatt. Varje månad!

Ett drygt halvår har gått sedan vi skapade Chili Kompisar, vilket betyder att en kund kan minska sin räkning med 10 kr/månad för varje kompis som kunden värvar.
Nu gör vi en bra deal ännu bättre. Vi dubblar till 20 kronor! 
Från den 17 maj till den 31 augusti får kunden inte mindre än 20 kr/månad i rabatt för varje ny kompis som värvas till oss på Chilimobil. Rabatten gäller så länge kunden är kvar som kund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *