Om oss

Vi står bakom sajten:

Enkla Media s.r.o
07992599

info@enklamedia.com

Lång erfarenhet av telekom-världen

Mobilabonnemang är något som alltid legat i fokus sedan många år tillbaka. Nya operatörer dyker hela tiden upp och för cirka 10 år sedan när de första virtuella operatörerna började dyka upp (de som hyr in sig på någon av de fyra stora operatörernas nät) så har marknaden för konsumenter exploderat.

Nya operatörer ploppar upp där de slåss på en tuff marknad med lägre pris, bättre erbjudanden och ett enklare mobilliv. Vi såg därför mervärdet i att skapa denna sida för att ge en bra inblick i mobildjungeln.

Vi kommer själva ifrån telekom-världen och har många års erfarenhet i branschen. Vi hoppas att du ska bli nöjd med ditt besök och fortsätta besöka vår sida löpande för nya kampanjer och erbjudanden.


Har du tips på hur vi kan förbättra sidan? Kontakta oss gärna på info@enklamedia.com.

Vi lägger fokus på

Pris

Pris är något som alltid varit viktigt för dig som kund. Självklart har vi full förståelse för det och vi håller med om att pris är något man helt klart bör jaga och titta efter. Viktigt är dock att ha i åtanke att billigast inte alltid behöver vara bäst. Vi listar mobilabonnemang till bäst pris.

Täckning

Att mobilabonnemanget fungerar är något som folk ser som en självklart. Även om det i själva verket faktiskt inte alltid är så. Vi hjälper dig med information kring vilken operatör som du inte bör ha om du bor i en viss region i vårt avlånga land. 

Service

Att kunna få bra hjälp om något inte fungerar som det ska är något som är en stor fördel. Vissa mobiloperatörer sparar in pengar genom att enbart erbjuda chatt eller mailsupport istället för traditionell telefonsupport eller hjälp i butik. Vad är viktigt för dig? 

Information kring villkor och integritet

Villkor

Vi på Nyttmobilabonnemang.se säljer inga mobilabonnemang själva utan agerar bara som ett jämförelseorgan där vi listar de största och i våra ögon bästa operatörerna på marknaden inom mobilabonnemang. Vi länkar därefter vidare till deras hemsida där affären görs direkt hos leverantören. Vi uppdaterar sidan löpande men reserverar oss för eventuella felaktigheter i utbud eller prisuppgifter om justering nyligen gjorts hos operatören.

Annonsering

Kontakta oss på info@enklamedia.com för mer information om hur ert företag kan synas på Nyttmobilabonnemang.se.

Affiliate och annonser

Sidan innehåller betalda annonser och marknadsföring för mobiloperatörer. Det kan hända att vi erhåller ersättning för att lista operatörer, men det påverkar inte vår opartiska granskning.

Kakor

Nyttmobilabonnemang.se använder sig av kakor. En kaka, även kallad cookies, är en kort text som lagras i din webbläsare så att vår webbserver ska känna igen din webbläsare. Denna webbplats använder sig av helt ofarliga kakor som är till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur.