Om oss

Hemsidan drivs och hanteras av

Affiliate Hackers
(en del av Dios Investment AB)
559150-4260
Arboretumgatan 15, 432 37 Varberg

Lång erfarenhet av telekom-världen

Mobilabonnemang är något som alltid legat i fokus sedan många år tillbaka. Nya operatörer dyker hela tiden upp och för cirka 10 år sedan när de första virtuella operatörerna började dyka upp (de som hyr in sig på någon av de fyra stora operatörernas nät) så har marknaden för konsumenter exploderat.

Nya operatörer ploppar upp där de slåss på en tuff marknad med lägre pris, bättre erbjudanden och ett enklare mobilliv. Vi såg därför mervärdet i att skapa denna sida för att ge en bra inblick i mobildjungeln.

Vi kommer själva ifrån telekom-världen och har många års erfarenhet i branschen. Vi hoppas att du ska bli nöjd med ditt besök och fortsätta besöka vår sida löpande för nya kampanjer och erbjudanden.


Har du tips på hur vi kan förbättra sidan? Kontakta oss gärna på kontakt@affiliatehackers.se

Vi lägger fokus på

Pris

Pris är något som alltid varit viktigt för dig som kund. Självklart har vi full förståelse för det och vi håller med om att pris är något man helt klart bör jaga och titta efter. Viktigt är dock att ha i åtanke att billigast inte alltid behöver vara bäst. Vi listar mobilabonnemang till bäst pris.

Täckning

Att mobilabonnemanget fungerar är något som folk ser som en självklart. Även om det i själva verket faktiskt inte alltid är så. Vi hjälper dig med information kring vilken operatör som du inte bör ha om du bor i en viss region i vårt avlånga land. 

Service

Att kunna få bra hjälp om något inte fungerar som det ska är något som är en stor fördel. Vissa mobiloperatörer sparar in pengar genom att enbart erbjuda chatt eller mailsupport istället för traditionell telefonsupport eller hjälp i butik. Vad är viktigt för dig? 

Information kring villkor och integritet

Villkor

Vi på Nyttmobilabonnemang.se säljer inga mobilabonnemang själva utan agerar bara som ett jämförelseorgan där vi listar de största och i våra ögon bästa operatörerna på marknaden inom mobilabonnemang. Vi länkar därefter vidare till deras hemsida där affären görs direkt hos leverantören. Vi uppdaterar sidan löpande men reserverar oss för eventuella felaktigheter i utbud eller prisuppgifter om justering nyligen gjorts hos operatören.

Annonsering

Säljer ni mobilabonnemang eller har nyligen skapat en ny mobiloperatör och vill listas på vår hemsida? Kontakta oss då på kontakt@affiliatehackers.se, vi är alltid öppna för nya samarbeten men är endast intresserade av att publicera annonser kring mobilabonnemang och avböjer därmed vänligen men bestämt övriga intresseförfrågningar. 

Affiliate

Sidan innehåller affilitelänkar där vi som företag erhåller en ersättning per förmedlat köp och samarbetar idag med Adtraction.se, Adservice.com och Adrecords.com. Detta gör det möjligt för oss att ständigt arbeta för att förbättra sidan och hålla den uppdaterad med ny och matnyttig information kring operatörerna och deras mobilabonnemang.

Säljer ni mobilabonnemang och vill arbeta med Affiliate? Då rekommenderar vi er att kontakta någon av leverantörerna ovan för vidare diskussioner.

Kakor

Nyttmobilabonnemang.se använder sig av kakor. En kaka, även kallad cookies, är en kort text som lagras i din webbläsare så att vår webbserver ska känna igen din webbläsare. Denna webbplats använder sig av helt ofarliga kakor som är till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur.