Comviq räddar sommarens surfande med obegränsat bredband

I veckan meddelade Comviq att de lanserar ett nytt obegränsat abonnemang för mobilt bredband via 4G-nätet. Nyheten kommer precis i tid för sommarsemestern då många vill ta med sig sin surf till sommarhuset, båten, husvagnen och liknande.

Comviqs nya abonnemang heter Mobilt Bredband Obegränsad och kostar 399 kronor i månaden. För den kostnaden får man tillgång till fri surf via 4G-nätverket så att man kan surfa var man än är, även under semestern.

Det nya abonnemanget är tillgängligt för alla och kan tecknas även av kontantkortskunder. Däremot poängterar Comviq att alla kunder som tecknar abonnemanget på faktura och dessutom binder sig till 24 månader även får en router på köpet så att man kan dela internet med andra.

“På sommaren under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren”, berättade Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2, i ett pressmeddelande.

OBS! Abonnemanget kommer säljas hos alla Comviqs återförsäljare. Vill du teckna abonnemang på faktura måste du dock kontakta Comviqs kundtjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *